Elisa

puh. 0400 854 492
elisa.koivumaa@tyylikoulu.com

- Värianalyysit
- Tyylianalyysit
- Luennot
- Ryhmäkoulutukset

 

 

 

 

Tule uudistumaan ja kehittämään tyyliäsi

Imagovalmentaja (opettaja/KM) Elisa Koivumaa perusti yrityksen 1997. Yrityksen imagon takana on pitkäjänteinen työskentely asiakkaiden hyväksi, monipuolinen kokemus ja tyytyväiset asiakkaat. Elisa rakentaa tyylisi huomioiden kehon ominaispiirteet sekä arvot ja tavoitteet.

Värianalyysi

Tiedätkö sinulle parhaiten sopivat vaatevärit? Pukeudutko pelkästään mustaan etkä löydä muita vaihtoehtoja?

Haluan tehdä sinulle väriprofiloinnin, joka sisältää vaatehankintoja helpottavan henkilökohtaisen vaatevärikartan. Tämän jälkeen tiedät useita kymmeniä sinulle parhaiten sopivia vaatevärejä. Kysy lisää soittamalla tai sähköpostitse.

Tyylianalyysi

Tarvitsetko apua vaatteiden valintaan ja toimivan vaatekaapin rakentamiseen? Vartaloprofilointi auttaa sinua tunnistamaan vartalosi vahvuudet sekä opit löytämään parhaimmat mallit itsellesi. Ulkoinen olemus syntyy oikeista mittasuhteista, vartalon mallista sekä tasapainoisesta kokonaisuudesta. Varaa aika henkilökohtaiseen konsultaatioon soittamalla 0400-854492/Elisa tai sähköpostitse elisa.koivumaa@tyylikoulu.com.

Luennot

Ulkoisen olemuksen merkitys on nykyisin merkittävä ja lisääntyy entisestään. Hyvin pukeutunut henkilö on sanonut sanottavastaan jo puolet.

Pidän yrityksille ja yhteisöille luentoja, joissa käsitellään työpukeutumista sekä positiivisen olemuksen merkitystä ja rakentamista.

Yrityksen työntekijän ulkoasu on tärkeä viesti yrityksesi arvomaailmasta ja ammattimaisuudesta.

Luentoni opastavat sinun työyhteisöön parhaiten sopivaan pukeutumistyyliin sekä antavat vinkkejä asustamiseen ja positiivisen imagon luomiseen.

Ryhmäkoulutuksemme

Koulutuksemme on tarkoitettu kaikille pukeutumisesta ja tyylistä kiinnostuneille. Käsittelemme yhdessä ryhmänä teitä kiinnostavia aiheita. Suositus on syventyä yhteen aiheeseen illan aikana. Edulliset ryhmäillat sisältävät myös tarjoilun ja aina mukaan tulee myös ohjeistusmateriaali.

Kauneusilta ryhmälle jossa pääset tutustumaan ylellisiin tuotteisiimme kokeilemalla. Kysy lisää ja räätälöimme illan sisällön toiveittesi mukaan. 

.

Meikkipussin päivitys jokaiselle, jolloin siivoamme vanhat ja väärät tuotteet pois. Mahdollisuus päivittää pussin sisältö alennettuun hintaan illassa. Annamme meikkivinkkejä jokaiselle. 

Tämä kaikki vain 69 e per osallistuja. Suositeltava ryhmäkoko 3-6 hlö.

Varaukset Elisa 0400-854492

Muita ryhmiin sopivia aiheita ovat mm. värianalyysit, vartaloprofiloinnit, meikinopastus sekä stailaus. Kysy lisää Elisalta.

Katso ryhmähinnat sivuiltamme.

Osoite: Torikatu 30 B 1 , 90100 Oulu 

Vuosia nuoremmaksi

Uusi hoitomenetelmä saa ihmiset arvailemaan,mikä todellinen ikäsi on. Ainutlaatuinen geenejä aktivoiva  järjestelmä kohdistuu ikääntymisen alkulähteille ja sopii kaikille ihotyypeille.Hoidossa käytämme plastiikkakirurgien suunnittelemaa tuotesarjaa,joka sisältää parhaimmat ainesosat kuten hyalyroni,kollageeni,aloevera sekä jojoba. Hoidolla saat upean ihonvärin sekä ihanan kosteutuksen kasvoillesi..

Tutustumistarjous sinulle 59€ yksi hoitokerta.

Kysy lisää Elisalta

 

 

Tyylikoulu Wellhottaret • elisa.koivumaa@tyylikoulu.com • 0400 854 492
Web design: Amounda, toteutus: Lucci