Elisa

puh. 0400 854 492
elisa.koivumaa@tyylikoulu.com

- Värianalyysit
- Tyylianalyysit
- Luennot
- Ryhmäkoulutukset

 

Varaa aika tästä

 

 

Tule uudistumaan ja kehittämään tyyliäsi

Imagovalmentaja (opettaja/KM) Elisa Koivumaa perusti yrityksen 1997. Yrityksen imagon takana on pitkäjänteinen työskentely asiakkaiden hyväksi, monipuolinen kokemus ja tyytyväiset asiakkaat. Elisa rakentaa tyylisi huomioiden kehon ominaispiirteet sekä arvot ja tavoitteet.

Värianalyysi

Tiedätkö sinulle parhaiten sopivat vaatevärit? Pukeudutko pelkästään mustaan etkä löydä muita vaihtoehtoja?

Haluan tehdä sinulle väriprofiloinnin, joka sisältää vaatehankintoja helpottavan henkilökohtaisen vaatevärikartan. Tämän jälkeen tiedät useita kymmeniä sinulle parhaiten sopivia vaatevärejä. Kysy lisää soittamalla tai sähköpostitse.

Tyylianalyysi

Tarvitsetko apua vaatteiden valintaan ja toimivan vaatekaapin rakentamiseen? Vartaloprofilointi auttaa sinua tunnistamaan vartalosi vahvuudet sekä opit löytämään parhaimmat mallit itsellesi. Ulkoinen olemus syntyy oikeista mittasuhteista, vartalon mallista sekä tasapainoisesta kokonaisuudesta. Varaa aika henkilökohtaiseen konsultaatioon soittamalla 0400-854492/Elisa tai sähköpostitse elisa.koivumaa@tyylikoulu.com.

Kapselipukeutuminen

Puvusto eli kapseli on vuodenaikojen mukaan suunniteltu kokonaisuus, joka toimii sinulla 3 kk pienellä päivityksellä. Suunniteltu kokonaisuus helpottaa arkea ja säästää rahaa. Aina on päällepantavaa, kiireisinäkin aamuina. Jopa seitsemällä harkitulla vaatteella saat noin 30 variaatiota, huomaat että sinulla on varmaan kymmenkertainen määrä vaatteita. Vaatekaapista tulee silloin iloinen sillisalaatti. Tunne itsesi ja mieti tarpeesi ja ajankäyttösi , tartu puhelimeen ja soita minulle. 

Kokoamme sinulle järkevän kokonaisuuden , tarvittaessa yhdessä käyden ostoksilla. Kerron sinulle lisää kun tapaamme. Tyylikoulutus sisältää oman tyylikirjan. 

Luennot

Ulkoisen olemuksen merkitys on nykyisin merkittävä ja lisääntyy entisestään. Hyvin pukeutunut henkilö on sanonut sanottavastaan jo puolet.

Pidän yrityksille ja yhteisöille luentoja, joissa käsitellään työpukeutumista sekä positiivisen olemuksen merkitystä ja rakentamista.

Yrityksen työntekijän ulkoasu on tärkeä viesti yrityksesi arvomaailmasta ja ammattimaisuudesta.

Luentoni opastavat sinun työyhteisöön parhaiten sopivaan pukeutumistyyliin sekä antavat vinkkejä asustamiseen ja positiivisen imagon luomiseen.

Ryhmäkoulutuksemme

Koulutuksemme on tarkoitettu kaikille pukeutumisesta ja tyylistä kiinnostuneille. Käsittelemme yhdessä ryhmänä teitä kiinnostavia aiheita. Suositus on syventyä yhteen aiheeseen illan aikana. Edulliset ryhmäillat sisältävät myös tarjoilun ja aina mukaan tulee myös ohjeistusmateriaali.

Uutuuksia

Nyt on tullut  uusi Shellac- kestolakkaus tuotevalikoimaamme. Pysyvät, kauniit lakat, jotka kestävät pitkään ilman kynsien viilausta. Varaa aikasi parturikampaamon puolelle joko Sannille tai Elisalle.  

 

 

Vuosia nuoremmaksi ihonhoitosarja verkkokaupassamme.

Uusi hoitomenetelmä saa ihmiset arvailemaan,mikä todellinen ikäsi on. Ainutlaatuinen geenejä aktivoiva  järjestelmä kohdistuu ikääntymisen alkulähteille ja sopii kaikille ihotyypeille.Hoidossa käytämme plastiikkakirurgien suunnittelemaa tuotesarjaa,joka sisältää parhaimmat ainesosat kuten hyalyroni,kollageeni,aloevera sekä jojoba. Hoidolla saat upean ihonvärin sekä ihanan kosteutuksen kasvoillesi..

.

 

 

 

Tyylikoulu Wellhottaret • elisa.koivumaa@tyylikoulu.com • 0400 854 492
Web design: Amounda, toteutus: Lucci