Tuotteet

Acca Kappa on liki 150 vuotta vanha perheyritys, joka toimii Italiassa kuvankauniin Trevison kaupungin sydämessä. Acca Kappan ylelliset tuotteet valmistetaan puhtaista, mahdollisimman luonnollisista raaka-aineista ihon hyvinvointia ja pH-arvoja kunnioittaen.
 
Hienostunut Acca Kappa sopii täydellisesti skandinaaviseen designiin: sielukkaat tuoksut, hillityt värit ja tuotteiden ajaton muotoilu ovat niin minimalistin kuin maalaisromantikonkin mieleen.
 

Acca Kappa hurmaa viimeistellyllä tyylikkyydellään, joka huokuu aitoa kauneutta ja sensuellia intohimoa. Klassiset arvot ja houkutteleva toteutus täydentävät harmonisen kokonaisuuden. Acca Kappan luonnollinen herkkyys hemmottelee vartaloa ja mieltä kokonaisvaltaisesti.

Acca Kappan tuotteet löydät jatkossa myös Oulusta meiltä. Tule tutustumaan . 

.

 

 

 

 

Päävärisarjanamme kampaamossa on kotimainen sekä hajusteeton SIM SensiDO, joka on suunniteltu suomalaiselle hiuslaadulle. Kampaamossamme on myös laadukkaita ja hajusteettomia DS -tuotteita, jotka valmistetan myös Suomessa. Lisäksi tuotevalikoimastamme löytyy Formen ja Sevenin tuotteita, joista löydät ihania tuoksuja laadun kera!

 

Kampaamostamme löytyy aito ja alkuperäinen Olaplex, joka korjaa hiuksen rakennevaurioita. Tämä tarkoittaa sitä, että todella kuivasta ja kärsineestä hiuksesta saadaan Olaplexin avulla hieman parempikuntoisempi. Suosittelemme tuotetta käytettäväksi varsinkin vaalennustöissä.

 

Elumen on PPD-vapaa liuotinväri, jolle ei ole vertaista. Se toimii suoravärin tavoin, mutta sen kestävyys on huomattavasti parempi ja sillä pystytään tummentamaan väriä ja se tarttuu myös värjäämättömään hiukseen. Vaihtelunhaluisille emme kuitenkaan kyseistä väriä suosittele, sillä se pysyy hiuksessä yleensä niin hyvin, että sitä on hankala saada poistettua. 

 

Tuotehyllystämme löytyy KC:n ihanat Color Maskit sekä Black Edition sarjan tuotteet. Tuotteiden hinta ei päätä huimaa, vaikka tuotteet ovatkin laadukkaita.

 

 

Mago -hiustenpidennykset ovat luonnollisin tapa pidentää tai tuuhentaa omia hiuksia. Ne kiinnitetään puuvillalangalla, joten ne eivät vaurioita omaa hiusta ja ovat allergiaystävällisiä. Pysyvyys hiuksissa jopa 3-4kk! Kysy lisää kampaamosta!

 

Jane Iredale Mineral Makeup

Helli kasvojasi aidolla Jane Iredale -mineraalimeikkisarjalla. Meikki takaa luonnollisen kauneuden eikä kuluta ihoa. Meikkisarja on täydellinen valinta arkeen ja juhlaan. Miehille on tarjolla omat tuotteensa.

Jane Iredale on voittanut meikkisarjalla useita kauneudenalan arvostettuja palkintoja. Ammattinäyttelijät ja lavataiteilijat rakastavat tätä ihoa hellivää tuotesarjaa.

Aito mineraalimeikkisarja on valmistettu parhaista mineraaleista ja luonnon tarjoamista ainesosista:

  • ei eläinkokeita
  • ei haitallisia täyte- tai sidosaineita, kuten talkkia tai mineraaliöljyä
  • ei synteettisiä väri- tai säilöntäaineita 

Tutustu meikkisarjaan: www.estelina.com 
Tutustu allergiaportaaliin: www.kosmetiikka-allergia.fi 

Saatavissa myös verkkokaupastamme suoraan kotiisi. Etusivulta pääset suoraan kauppaamme.

 

 

Ihonhoitotuotteet

 

                       

 

       

Liftaava 24 K kulta-kollageeni-hyaluronihapposeerumi iholle.

 

     

New Face 2 in 1 kulta-hyaluroni silmänympärysalueen erikoisseerumi.

 

Prolash
Pitkät, luonnollisen kauniit ripset. Katso esite.

 

Beautiful Brows
Täydelliset kulmat hetkessä. Katso esite.

 

 

 

Tyylikoulu Wellhottaret • elisa.koivumaa@tyylikoulu.com • 0400 854 492
Web design: Amounda, toteutus: Lucci