Tuotteet

Jane Iredale Mineral Makeup

Helli kasvojasi aidolla Jane Iredale -mineraalimeikkisarjalla. Meikki takaa luonnollisen kauneuden eikä kuluta ihoa. Meikkisarja on täydellinen valinta arkeen ja juhlaan. Miehille on tarjolla omat tuotteensa.

Jane Iredale on voittanut meikkisarjalla useita kauneudenalan arvostettuja palkintoja. Ammattinäyttelijät ja lavataiteilijat rakastavat tätä ihoa hellivää tuotesarjaa.

Aito mineraalimeikkisarja on valmistettu parhaista mineraaleista ja luonnon tarjoamista ainesosista:

  • ei eläinkokeita
  • ei haitallisia täyte- tai sidosaineita, kuten talkkia tai mineraaliöljyä
  • ei synteettisiä väri- tai säilöntäaineita 

Tutustu meikkisarjaan: www.estelina.com 
Tutustu allergiaportaaliin: www.kosmetiikka-allergia.fi 

 

Eyelifter

Eyelifter hoitaa silmänympärysihoa ja poistaa silmäpussit. 
Häivyttää myös tummat silmänalukset. Upea tuote joka naisen meikkipussiin.

 

Ihonhoitotuotteet

 

                       

 

       

Liftaava 24 K kulta-kollageeni-hyaluronihapposeerumi iholle.

 

     

New Face 2 in 1 kulta-hyaluroni silmänympärysalueen erikoisseerumi.

 

Prolash
Pitkät, luonnollisen kauniit ripset. Katso esite.

 

Beautiful Brows
Täydelliset kulmat hetkessä. Katso esite.

 

Kampaamotuotteet

 

Päävärisarjanamme kampaamossa on kotimainen sekä hajusteeton SIM SensiDO, joka on suunniteltu suomalaiselle hiuslaadulle. Kampaamossamme on myös laadukkaita ja hajusteettomia DS -tuotteita, jotka valmistetan myös Suomessa. Lisäksi tuotevalikoimastamme löytyy Formen ja Sevenin tuotteita, joista löydät ihania tuoksuja laadun kera!

 

Kampaamostamme löytyy aito ja alkuperäinen Olaplex, joka korjaa hiuksen rakennevaurioita. Tämä tarkoittaa sitä, että todella kuivasta ja kärsineestä hiuksesta saadaan Olaplexin avulla hieman parempikuntoisempi. Suosittelemme tuotetta käytettäväksi varsinkin vaalennustöissä.

 

Elumen on PPD-vapaa liuotinväri, jolle ei ole vertaista. Se toimii suoravärin tavoin, mutta sen kestävyys on huomattavasti parempi ja sillä pystytään tummentamaan väriä ja se tarttuu myös värjäämättömään hiukseen. Vaihtelunhaluisille emme kuitenkaan kyseistä väriä suosittele, sillä se pysyy hiuksessä yleensä niin hyvin, että sitä on hankala saada poistettua. 

 

Tuotehyllystämme löytyy KC:n ihanat Color Maskit sekä Black Edition sarjan tuotteet. Tuotteiden hinta ei päätä huimaa, vaikka tuotteet ovatkin laadukkaita.

 

 

Mago -hiustenpidennykset ovat luonnollisin tapa pidentää tai tuuhentaa omia hiuksia. Ne kiinnitetään puuvillalangalla, joten ne eivät vaurioita omaa hiusta ja ovat allergiaystävällisiä. Pysyvyys hiuksissa jopa 3-4kk! Kysy lisää kampaamosta!

 

Tyylikoulu Wellhottaret • elisa.koivumaa@tyylikoulu.com • 0400 854 492
Web design: Amounda, toteutus: Lucci