Kestopigmentointi

Kauneuspigmentaatio

 

"Olin erittäin laiska huulten rajaaja ja punaaja. Ensialkuun suhtauduin epäilevästi Elisan ehdotukseen huulipigmentoinnista ja ajattelin, etten halua vahvaa rajausta tai väriä pysyvästi huulilleni. Elisa kuitenkin voitti nopeasti luottamukseni esitellessään luontaisia värisävyjä, kunnellessaan toiveitani ja suunnitellessaan juuri minulle sopivan väricocktailin.

Jo ensimmäisen pigmentoinikerran jälkeen tulos oli täydellinen.

Huulten luonnollisen värinen rajaus ja täyttö eivät pistä silmään, mutta antavat huolitellun ilmeen ja sopivasti särmää ja eloa kasvoille. Toinen pigmentointikerta syvensi hieman värisävyä ja on uskomatonta, että pelkkä huulirasva riittää huulten "meikkaukseen" arkisin!

T:Tyytyväinen huulipigmentoitu"

Kestopigmentointi on kuin kestomeikkaus. Siinä kulmat, huulet tai silmien rajaukset piirretään ihoon tatuointikonetta muistuttavalla kynämäisellä laitteella. Ero tatuointiin on siinä, että pigmentointiväri viedään ihon uloimpaan, uusiutuvaan kerrokseen. Pigmentointiväreinä käytetyt mineraalivärit ovat turvallisia ja ne pysyvät tarkkarajaisina useita vuosia ihotyypistä riippuen.

Käytän pigmentaatiossa kahdenlaista tekniikkaa eli karvatekniikkaa tai perinteisempää pintaa tasaisesti peittävää menetelmää. Karvatekniikalla luodaan illuusio oikealta näyttävästä karvasta ja se sopii kaikille kulmille.

Pigmentaatiotoimenpide on kaksivaiheinen ja ensimmäiselle kerralle varataan runsaasti aikaa puudutusta ja suunnittelua varten. puudutteen voi laittaa myös kotona hyvissä ajoin jolloin sen teho on parempi.

Noin kuukauden päästä on uusintakäsittely, jossa kulmat käydään läpi ja huolitellaan värit ja malli viimeistellään.

Olen tehnyt pigmentaatiotekniikalla myös rintojen nännipiha-alueiden värinkorjauksia, joilla saadaan kaunis ja tarkkarajainen lopputulos. 

Toimenpide vaatii 2-3 käyntiä ja vie aikaa enemmän kuin kasvojen alueen pigmentointi.

Tässä työssä huolellisuus, tarkkuus ja pitkäjänteisyys ovat olennaisen tärkeitä ja teen työtä liki 15 vuoden kokemuksella.

Katso kuvia alta ↓

 

Hiuspohjan pigmentaatiot

Kärsitkö kaljuuntumisesta, pälvikaljusta tai ohuista hiuksista?

HFS on menetelmä, jossa patentoidulla rullalla pigmentoidaan päänahkaan hiusnystyjä muistuttavia pisteitä. Tulos on todella luonnollisen näköinen ja tulet näyttämään huimasti nuoremmalta.

Katso esite:

 

Lisätietoja pigmentoinneista tekijältä,


Elisa Koivumaa
0400-854492

 

Kuvagalleria

Klikkaa kuvat suuremmiksi.

Tyylikoulu Wellhottaret • elisa.koivumaa@tyylikoulu.com • 0400 854 492
Web design: Amounda, toteutus: Lucci