Kestopigmentointi

Kauneuspigmentaatio

 

"Olin erittäin laiska huulten rajaaja ja punaaja. Ensialkuun suhtauduin epäilevästi Elisan ehdotukseen huulipigmentoinnista ja ajattelin, etten halua vahvaa rajausta tai väriä pysyvästi huulilleni. Elisa kuitenkin voitti nopeasti luottamukseni esitellessään luontaisia värisävyjä, kunnellessaan toiveitani ja suunnitellessaan juuri minulle sopivan väricocktailin.

Jo ensimmäisen pigmentoinikerran jälkeen tulos oli täydellinen.

Huulten luonnollisen värinen rajaus ja täyttö eivät pistä silmään, mutta antavat huolitellun ilmeen ja sopivasti särmää ja eloa kasvoille. Toinen pigmentointikerta syvensi hieman värisävyä ja on uskomatonta, että pelkkä huulirasva riittää huulten "meikkaukseen" arkisin!

T:Tyytyväinen huulipigmentoitu"

Kestopigmentointi on kuin kestomeikkaus. Siinä kulmat, huulet tai silmien rajaukset piirretään ihoon tatuointikonetta muistuttavalla kynämäisellä laitteella. Ero tatuointiin on siinä, että pigmentointiväri viedään ihon uloimpaan, uusiutuvaan kerrokseen. Pigmentointiväreinä käytetyt mineraalivärit ovat turvallisia ja ne pysyvät tarkkarajaisina useita vuosia ihotyypistä riippuen.

Luonnollisen jäljen saamiseksi käytän 3 D tekniikkaa, eli karva kerrallaan piirretään muotoa kulmakarvaan. Tulos on kauniin pehmeä ja luonnollinen. Silmänrajaus on myös asiakkaalle nykyisin vaivaton, kiitos hyvien puudutusten sekä kehittynein laitteiden. Rajaus voidaan tehdä ylä- ja alaluomeen toiveiden mukaan. Useinmiten kuitenkin ylälinjaa korostetaan. Huulten pigmentointiin on tullut ihana pintaa peittävä tekniikka pehmein värein. Rajaus voidaan jättää tekemättä jolloin tulos on luonnollisen pehmeä.

Pigmentaatiotoimenpide on kaksivaiheinen ja ensimmäiselle kerralle varataan runsaasti aikaa puudutusta ja suunnittelua varten.Asiakkaan kanssa yhteistyössä suunnittelemme mallit ja katsotaan toiveet lopputuloksesta..

Noin kuukauden päästä on uusintakäsittely, jossa kulmat käydään läpi ja huolitellaan värit ja malli viimeistellään.

Olen tehnyt pigmentaatiotekniikalla myös rintojen nännipiha-alueiden värinkorjauksia, joilla saadaan kaunis ja tarkkarajainen lopputulos. 

Toimenpide vaatii 2-3 käyntiä ja vie aikaa enemmän kuin kasvojen alueen pigmentointi.

Tässä työssä huolellisuus, tarkkuus ja pitkäjänteisyys ovat olennaisen tärkeitä ja teen työtä yli 15 vuoden kokemuksella.

Kysy lisää ja tule tapaamaan minua liikkeeseen. Ajan voit varata soittamalla 0400-854492/ Elisa

Katso kuvia alta ↓

 

Hiuspohjan pigmentaatiot

Kärsitkö kaljuuntumisesta, pälvikaljusta tai ohuista hiuksista?

HFS on menetelmä, jossa patentoidulla rullalla pigmentoidaan päänahkaan hiusnystyjä muistuttavia pisteitä. Tulos on todella luonnollisen näköinen ja tulet näyttämään huimasti nuoremmalta.

Katso esite:

 

Lisätietoja pigmentoinneista tekijältä,


Elisa Koivumaa
0400-854492

 

Kuvagalleria

Klikkaa kuvat suuremmiksi.

Tyylikoulu Wellhottaret • elisa.koivumaa@tyylikoulu.com • 0400 854 492
Web design: Amounda, toteutus: Lucci