Kosmetologi palveluita ja ripsipidennykset kauneusstudiossamme Torikatu 30 (finnkinon sisäpihalla)

 

Nimeni on Maria ja olen valmistaunut SKY-Kosmetologiksi vuonna 2012. Olen vuosien varella työskennellyt kauneushoitoloissa ja myös kosmetiikan parissa. Haluan tarjota teille monipuolisesti erilaisia hoitoja, erityisesti pidän laitehoidoista kasvoille. Lisäksi erikoisosaamiseeni kuuluvat ripsipidennykset klassiset sekä volyymit. Työni ohella olen ja tulen kehittämään ammattitaitoani erilaisella kursseilla ja koulutuksella. Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi Wellhottarelle rentoutumaan, nauttimaan ja kaunistumaan! 

Tutustu hinnastoon!

 

Uusi Palvelu Light Microblading 

Jos etsit luonnollista lopputulosta, Light Microblading (lue lisää tästä) on valintasi. Jokainen yksittäinen karva vedetään erikseen, seuraten kulmakarvojen luonnollista muotoa. Pieniä, kulmakaaren alueella olevia tyhjiksi jääneitä välejä ei erikseen täytetä, jotta tulos ei olisi liian meikatun näköinen. Jokainen karvanveto jälijittelee luonnollista karvaa, jolloin tulos myös erittäin vaalealle tai täysin "kulmakarvattomalle" asiakkaalle on uskomattoman luonnollinen. Silti tällä tekniikalla on mahdollista parantaa omien kulmien muotoa radikaalisikin. 

Light microblading-tekniikka eroaa perinteisestä microblading-tekniikasta siten, että väriä ei paineta niin syvälle ihoon. Se on hellävaraisempi, kivuttomampi, eikä vahingoita omaa karvojen kasvua. Light microblading on vajaan vuoden vanha tekniikka.

Toimenpide kestää muutaman tunnin. Aluksi kulmat muotoillaan ja mietitään tarkaan kasvoihin sopivaksi, tavoitteena saada mahdollisimman symmetriset kulmat. Asiakkaan ehdotukset, tyyli ja meikkaustavat arjessa huomioiden suunnittelen asiakkaalle parhaiten sopivat kulmat. Kulmien väri valitaan ihon ja hiusten sävyn mukaan. 

Värit, eli pigmentit joita microbladingissa käytetään, ovat mahdollisimman puhtaita, ja luonnonmukaisia. Ne eivät sisällä rautaoksideja, joten ne soveltuvat myös nikkeliallergiasta kärsiville.

Microblading ei sovellu kaikille, esimerkiksi raskaana olevalle sitä ei tehdä, mutta asiakkaan tilanne kartoitetaan keskustelemalla ennen toimenpidettä.

Toiselle kulmat tarttuvat heti ensimmäisellä kerralla hyvin, toinen saattaa tarvita vahvistuskertoja. Ihotyyppi vaikuttaa asiaan, rasvaisella iholla väri ei välttämättä pysy yhtä hyvin, mutta tämäkin on yksilöllistä.

Aikoja voi varata ottamalla suoraan yhteyttä Mariaan puhelimitse tai sähköpostilla

 

         

 

 

Maria Sanderson

- SKY-Kosmetologi

- Lash Artist

- Light Microblading Artist 

- JackyM lashes Finland Educator

puh. 040 - 4160 892

maria.wellhottaret@gmail.com

Instagram @kauneusstudiowellhottaret

Varaa aika tästä

Tyylikoulu Wellhottaret • elisa.koivumaa@tyylikoulu.com • 0400 854 492
Web design: Amounda, toteutus: Lucci