Kaisa Heikkilä
Kaisa Heikkilä

 

Koulutettu hieroja

Kaisa Heikkilä

p. 044 973 2372
nettiajanvaraus: wellhottaret.bowsville.fi

Osoite: Torikatu 30 A ( Finnkino elokuvateatterin vieressä sisäpihalla)
 

Kaisa työskentelee lauantaisin hoitolassamme.

Hieronnat

Aromahieronta 

Aromahieronta on hoito, jossa käytetään tehoaineina kasveista saatavia eteerisiä öljyjä pohjaöljyyn sekoitettuna. Eteeriset öljyt imeytyvät hieronnassa ihon kautta elimistöön ja hoitavat kehoa solutasolla asti. Eteeriset öljyt vaikuttavat myös hajuaistin kautta aivojen tunnekeskukseen. Hieronnassa käytettävillä tuoksuilla on oma tehtävänsä. Jokainen tuoksu vaikuttaa ihmiskehoon eri tavalla. Kokonaisvaltainen hoito rentouttaa sekä kireät lihakset että mielen, hoidon lopputuloksena on rauhallisempi ja rentoutuneempi olo ja mieli.

Kuumakivihieronta                     

Kuumilla kivillä ja öljyllä tehtävä hieronta on syvärentouttava ja lihasjännitystä laukaiseva –  erittäin energisoiva ja rauhoittava kokemus.  Kuumakivihieronta tehostaa aineenvaihduntaa ja lymfaverenkiertoa, puhdistaa kehon kuona-aineista ja laittaa liikkeelle kehoon mahdollisesti kertyneet nesteet. Miellyttävä lämpö tehostaa rentoutta kehossa, saaden aikaan ihanan raukean ja rauhallisen olon. Ylelliseltä tuntuva kiireetön hieronta auttaa myös unettomuuteen ja eriasteisiin kipu- ja stressitiloihin, kuumakivihieronta auttaa tehokkaasti, mikäli etsit  arjesta irtautumista ja haluat hemmotella itseäsi kiireiden jälkeen.

Intialainen päähieronta/40 min     

Intialainen  päähieronta on vuosituhansia vanha hoitomuoto, joka tulee Intiasta. Päähieronta on rentouttavaa, ajatuksia selkeyttävää ja mieltä rauhoittavaa. Intialainen päähieronta elvyttää verenkiertoa, parantaa keskittymiskykyä sekä tehostaa kuona-aineiden poistumista.

Hoito otetaan vastaan istuen selkänojallisessa tuolissa. Hoidossa käsitellään hartiat, olkavarret, niska, päänalue sekä kasvot. 

Intialainen päähieronta sopii stressin ja kiireen keskelle rentouttavaksi tuokioksi.  Se on erinomainen pikahoito kipeille ja jännittyneille niska-hartioille.

Intialainen päähieronta öljyllä  50 min

Vaikutukset samat kuin tuolilla tehtävässä intialaisessa päähieronnassa.

Asiakkaan ollessa päinmakuulla hoidetaan pohkeet ja jalkapohjat, selkä ja hartiat pitkin sivelyin ja pyörittävin painalluksin, sekä hierotaan pää. Selin makuulla hoidetaan  pää, kasvot ja rintakehän alue. 

Hoito kestää noin tunnin, ja se tehdään hoitopöydällä.                                                     

Kasvohieronta 30 min             

Kasvohieronta on kasvolihaksia ja ihon terveyttä ylläpitävä hoito. Hieronnalla saadaan iho vastaanottavaisemmaksi vaikuttaville aineille; ihon hapensaanti lisääntyy; ihon väri ja yleinen kunto paranevat pintaverenkierron elpymisen myötä; hieronta kiihdyttää ihosolujen uusiutumista. Kasvot saavat uuden ryhdikkään ja rentoutuneen ilmeen. Hieronta tehdään Denova Pro kasvohierontavoiteella.

Niskahartiaseudun ja pään hieronta  45 min

Hartiaseudun ja pään alueen lihaksia hoitava ja rentouttava hoito. Hieronta tehdään klassisin hierontaottein, sekä trigger-pisteitä painamalla. Hieronnalla hoidetaan erilaisia lihasjännityksiä ja lihaksistossa olevia kiputiloja.  Hieronta tuo virkeyttä sekä keholle, että mielelle.

Suklaahieronta; Chocobeauty Orange massage cream   45 min

Todellinen mieltä ja aisteja hivelevä rentoutushoito!

Suklaa-appelsiini -hierontavoide stimuloi, hoitaa ja uudistaa ihoa. Sen sisältämät antioksidantit vahvistavat ihoa. Erittäin rentouttava, sekä selluliittia ja rasvakertymiä poistava hoito. Suklaahieronta aktivoi verenkiertoa, lisää aineenvaihduntaa, kosteuttaa ja pehmittää ihoa. Hoitaa sekä fyysisesti, että psyykkisesti. Kohottaa mielialaa ja poistaa stressiä.  Erittäin rentouttava hoito.

 

 

Tyylikoulu Wellhottaret • elisa.koivumaa@tyylikoulu.com • 0400 854 492
Web design: Amounda, toteutus: Lucci